Uw specialist in dubbel glas

Wanneer ramen worden vervangen of wanneer ramen worden geplaatst in nieuwbouwwoningen wordt vrijwel standaard dubbel glas toegepast. Deze glassoort bestaat uit twee lagen glas, waartussen lucht of gas zit. Door deze constructie heeft het glas een hoge isolerende factor. U heeft hierdoor veel minder last van warmteverlies door het raam heen naar buiten. Dat kan ook omgekeerd: wanneer het zomers warm is, blijft het binnen lekker koel. Ook dempt dubbel glas geluid. Kortom: het is niet raar dat dubbel glas dé standaard is geworden!

Glaspunt B.V. is uw specialist in het plaatsen van dubbel glas. Bij de montage van dubbel glas is het belangrijk dat er geen schade optreedt in het systeem, omdat er dan condensvorming kan optreden tussen de glasplaten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van deze glassoort en helpen u graag!

Bespaar energie met het plaatsen van isolatieglas

Door het gebruik van dubbel glas heeft u minder last van warmteverlies. Met dubbel glas kunt u daarom een hoop energie besparen! Wilt u ook een bijdrage leveren aan een beter milieu en zuinig omspringen met energie? Dan helpen wij u graag. Niet alleen is deze glassoort beter voor het milieu, het is ook positief voor uw eigen portemonnee. U kunt namelijk flink besparen op uw energierekening!