Hulp bij glasschade

Is de ruit van uw voordeur kapot? Of heeft u te maken met andere glasschade? Dan bent u bij Glaspunt B.V. aan het juiste adres. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw glasschade te herstellen. In veel gevallen is het belangrijk om direct de ruit te laten vervangen. U loopt anders het risico dat ongewenste indringers uw woning of bedrijfspand binnentreden. Neem daarom snel contact op met onze glasservice. Wij zorgen ervoor dat u binnen no-time een nieuw ruit heeft!

Glaspunt B.V. zorgt ervoor dat uw schade zo snel mogelijk wordt verholpen. Bel voor direct glasherstel in Beverwijk en omgeving  naar 085 - 106 11 38.

Glasherstel

Wanneer u ons inschakelt voor het herstellen van uw glas, zullen wij uw oude glas vervangen. Wij hebben diverse glassoorten op voorraad, zodat wij direct een geschikte vervanging voor u kunnen realiseren. Geeft u in het geval van schade direct door wat voor type glas u wenst en wat de afmetingen zijn, dan zorgen wij ervoor dat wij glas leveren dat helemaal aansluit op uw wensen!

Wilt u meer informatie over de diensten van Glaspunt B.V. in Beverwijk of heeft u direct een glaszetter nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In Beverwijk en in de wijde omgeving van Beverwijk zijn wij u graag van dienst.