Uw betrouwbare glaszetter

U bent bij een glaszetter van Glaspunt B.V. aan het goede adres als u wilt genieten van nieuwe beglazing. Bij ons kunt u terecht voor een vakkundige montage tegen een voordelige prijs. U kunt een glaszetter van ons onder andere inschakelen voor:

  • Plaatsen van glas
  • Advies passend bij uw woonsituatie
  • Glasrenovatie
  • Vervangen van beglazing
  • Glasherstel

Uw glaszetter uit Beverwijk heeft meer dan 25 jaar ervaring en levert vakkundig werk. Bij ons staat de kwaliteit van onze diensten voorop en kunnen wij u verzekeren van een goed eindresultaat.

Uw glaszetter plaatst alle glassoorten

In Beverwijk en omgeving kunt u voor verschillende glassoorten bij ons terecht. Een glaszetter van ons zorgt voor een professionele montage en de juist afwerking. U kunt dankzij onze kennis rekenen op een professioneel resultaat en daarnaast zult u weinig overlast van de werkzaamheden ondervinden. Wilt u uw enkele glas laten vervangen door energiezuinig dubbelglas of bent u op zoek naar veiligheidsglas voor uw bedrijfspand? In Beverwijk en in de omgeving van Beverwijk kunt u op een glaszetter van ons rekenen.

Wij helpen u op vakkundige wijze met de montage van alle typen glas en stemmen onze diensten af op uw wensen! Maak vandaag nog een afspraak met een glaszetter van ons. Wij staan voor u klaar in Beverwijk!